Terdapat ralat dalam alat ini

Mengenai Saya

Foto saya
Aku adalah aku..diri aku anak kedua dari sepuluh adik beradik..terdiri daripada 9 lelaki..kira-kira masa aku kecik dulu aku pun cam lelaki..aku senang aje..yang penting happy problem semua org ada problem..cuma aku ni jenis yg tak suka nak fikir..itula aku..

Rabu, 8 Mei 2013

Genap setahun lebih...sayang..

Wah dah lama aku tak menulis sejak syg sakit byk yg aku korban kan apa yang selalu aku buat...first sekali aku ni suka sgt window shopping.tapi dah lama tak pi..alhamdulilah pada 15.4.2013 aku dapat pemangkuan gred n22..aku di tempat kan di Jabatan Alam Sekitar Putrajaya..dan ditempatkan di unit yang sama...okla nanti aku sambung lagi aku nk pi solat dulu..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan